Buffetten
Voorbeelden Warm Vlees
Voorbeelden warm vlees bij de verschillende buffetten:
• Gehaktballetjes in tomatensaus
• Kipsaté
• Kipfilet in kerrie saus
• Rundergoulash
• Hazenpeper (seizoen)
• Varkensrib met champignon roomsaus
• Beenham met rode wijnsaus (+ € 1,50 p.p.)
• Zalm & zeewolf in basilicum roomsaus (+ € 2,50)
Buffet Extra 14,95
• 2 x warm vlees • Ham asperges rolletjes • Huzarensalade rijk gegarneerd • Gevulde eitjes • Stokbrood & kruidenboter • Drumsticks • Rijst • Paté • Makreel • Ham & meloen • Garnalensalade • Forel
Buffet De Luxe 17,95
• 2 x warm vlees • Huzarensalade rijk gegarneerd • Ham asperges rolletjes • Gevulde eitjes • Stokbrood & kruidenboter • Drumsticks • Rijst • Paté • Makreel • Ham & meloen • Garnalensalade • Forel • Rosbief • Fricandeau • Haring
Buffet ’t Barrierke 19.95
• 2 x warm vlees • Ham asperges rolletjes • Huzarensalade rijk gegarneerd • Stokbrood & kruidenboter • Drumsticks • Gevulde eitjes • Rijst • Paté • Makreel • Ham & meloen • Garnalensalade • Forel • Rosbief • Fricandeau • Haring • Gepocheerde zalm • Fruitsalade • Kartoffelsalade met gebakken spekjes
Buffet de Barrier 24,50
• 2 x warm vlees • Huzarensalade rijk gegarneerd • Ham asperges rolletjes • Stokbrood & kruidenboter • Kartoffelsalade met gebakken spekjes • Drumsticks • Gevulde eitjes • Rijst • Paté • Makreel • Ham & meloen • Garnalensalade • Forel • Rosbief • Fricandeau • Haring • Gepocheerde zalm • Fruitsalade • Gerookte zalm • Gerookte paling