Blijf op de hoogte!

Wilt u graag op de hoogte blijven van al onze evenementen, acties en nieuwtjes?
Geeft u zich dan op voor onze nieuwsbrief!
Naam
Email adresGeschiedenis

Tolpost "De Barrier"


 

De naam “De Barrier” mag vertaald worden als slagboom of tolhek. Hier moesten de handelsreizigers (passanten) tol betalen om door te mogen reizen.

Deze tolplaats was tevens een rustplaats met herberg waar de reizigers konden eten, drinken en dit kan hier tot op de dag vandaag nog steeds uitstekend op een echte ongedwongen Brabantse wijze.

Naast de huidige uitspanning is een geschilderd tafereel bewaard gebleven dat de naam “lécole buissonniere” (De Spijbelaars) draagt.
Een zogenaamd meesterstuk in lijn en kleur dat in het museum Boymans in Rotterdam hangt. Het meesterwerk is geschilderd door A.Allebé (1838-1927)Background Image

Restaurant

Gezellig & lekker eten


De kwaliteit van onze keuken staat borg voor heerlijke gerechten. Naast ons a la carte menu werken we ook met seizoensproducten zoals: mosselen, asperges maar ook voor een heerlijk wildgerecht kunt u bij ons terecht.

De bediening is erop gericht uw uitje tot een succes te maken. En hopen dat u zich thuis voelt in een sfeer van gastvrijheid en gemoedelijkheid die wij nastreven. Dus kom eens een keertje gezellig bij ons binnen en laat u verwennen.
De mogelijkheden zijn eindeloos!

Van een hapje & en een drankje, tot compleet verzorgde feestavond


Maar we hebben nog veel meer mogelijkheden bij De Barrier dan alleen ons restaurant. We beschikken ook over een café-gedeelte, en bij mooi weer een ruim terras met 60 zitplaatsen.

U kunt bij ons terecht van alleen een kopje koffie tot een geheel verzorgde dag met diverse activiteiten. Maar ook voor een lunch, brunch, high tea, koffietafels, borrels of een feestavond, het kan bij ons allemaal!


Blijf op de hoogte!

Wilt u graag op de hoogte blijven van al onze evenementen, acties en nieuwtjes?
Geeft u zich dan op voor onze nieuwsbrief!
Naam
Email adres
Wij beloven u geen spam te versturen!