Menu 't Hout

€19.95 p.p. (+dubbele houtsnippers)

Voorgerecht:
Soep naar keuze van de menukaart

Hoofdgerecht:

Varkenshaas medaillons met champignon roomsaus of pepersaus   of   Gegrilde zalmfilet met witte wijn tuinkruiden saus

Dessert:

Vruchtensorbet   of   Dame blanche

Menu De Barrier

€23.95 p.p.

Voorgerecht:
Een salade van drie soorten kip  of  Duo van zalm en garnalen

Soep:
Soep naar keuze van de menukaart

Hoofdgerecht:

Kogelbiefstuk met kruidenboter en pesto  of   Gebakken pangafilet met kruidenkorst en Hollandaise saus

Dessert:

Omelet Seberiënne
Feestelijke ijstaart in de oven gebakken, met vuurwerk aan tafel gesneden (Vanaf 10 pers.)

Menu de Luxe

€32.50 p.p.

Voorgerecht:
Warm gerookte zalm   of   Carpaccio van runderhaas met truffelmayonaise

Soep:
Oosterse scampi bouillon   of   Dubbelgetrokken runderbouillon

Hoofdgerecht:

Kalfsoester met kalfssukade en sukade jus   of   Duo van zalm en zeebars met wittewijnsaus en Hollandse garnaaltjes

Dessert:

Grand dessert

Prosecco bij binnenkomst: 3,50 per glas

Het is ook mogelijk voor groepen om beperkt à la carte te eten. Stel zelf een beperkte menukaart samen uit onze actuele à la carte kaart!

Menu’s dienen minimaal één dag van tevoren gereserveerd te worden.