RICHARD

Over onze chef Richard Beekmans
Hoe het begon

Mijn loopbaan als kok

Als menneke van 15 ben ik ooit begonnen als keukenhulp bij De Barrier. Ik vond koken toen al heel leuk. Hierdoor ben ik de koksopleiding gestart op De Rooi Pannen in Eindhoven. Na de Barrier heb ik mijn weg vervolgd als leerling naar De Raymaert en de Warande in Helmond.

Hierna heb ik Helmond verlaten en ben ik mijn culinaire pad voort gaan zetten bij Restaurant Kandinsky in Het Kurhaus, Restaurant Parkheuvel** en Restaurant Da Vinci **. Vervolgens ben ik weer teruggekomen naar Helmond en ben ik chef-kok geworden bij restaurant Se7en op de Markt.

Na een aantal jaren hier gewerkt te hebben ben ik terug gegaan naar waar ik ooit begonnen ben; De Barrier.

De Barrier

Terug naar het nest

Bij de Barrier hebben we een toegankelijke kaart die met de seizoenen mee wisselt. Maar toch blijven de meeste van onze klassiekers het hele jaar door op de kaart staan. Ons verrassingsmenu is een kleine weerspiegeling van onze passie voor gastronomie, gevoed door ervaring op niveau en de liefde voor seizoensgebonden producten.

Thema-avonden

Waar ik ook altijd blij van word zijn onze thema-avonden. Een aantal keer per jaar hebben we een leuke avond waar bepaalde producten dan centraal staan zoals kreeft, asperge of wild.

Kortom voor ieder wat wils. Dus tot snel bij ons bij de Barrier!

Chef Richard Beekmans